وبلاگ

مکان شما:

کاربرد پشم سنگ تخته ای – عایق تخته ای (پانلی) در دیوارهای ساختمان

کاربرد پشم سنگ تخته ای – عایق تخته ای (پانلی) در دیوارهای ساختمان

از عایق پشم سنگ تخته ای (پانلی) در دیوارهای خارج و داخلی ساختمان به دو روش استفاده می شود:
۱- استفاده از پشم سنگ تخته ای (پانلی) بدون سازه
۲- استفاده از پشم سنگ تخته ای (پانلی) با سازه
در عایق کاری دیوارها بدون سازه از یک لایه عایق تخته ای پشم سنگ که با گچ پوشانده شده است و توسط چسب خمیر مخصوص به دیوار متصل شده است، استفاده می گردد. مزیت این روش عایق کاری با پشم سنگ تخته ای، سهولت نصب و اجرای عایق کاری است. برای مشاهده این روش عایق کاری با استفاده از عایق تخته ای پشم سنگ می توانید به آموزش نصب عایق پشم سنگ تخته ای (Pheno panel) زیر گچی و یا فیلم آموزشی نصب (چسباندن) عایق پشم سنگ تخته ای – عایق صوتی حرارتی پانلی مراجعه کنید.
در روش دوم عایقکاری با عایق تخته ای، پشم سنگ تخته ای در ساختارهای همراه با سازه قرار می گیرد و به دیوار متصل می گیرد. برای مشاهده عایق کاری با این روش می توانید به فیلم آموزشی نصب عایق صوتی حرارتی پشم سنگ بر روی دیوار مراجعه کنید.

rockwool-panel-in-house-insulation-21

مزیت این روش نسبت به روش قبل این است که تجهیزات ساختمان را می توان به راحتی عبور داد. در این روش معمولا از پشم سنگ تخته ای با یک طرف پوشش آلومینیومی یا دو طرف پوشش آلومینیومی استفاده می شود.
دیوارهای داخلی نقش جداکننده قسمت های ساختمان را دارند. جهت صرفه جویی در مصرف انرژی و جلوگیری از انتقال صدا بین قسمت های مختلف می توان فضای بین این دیوارها را بوسیله انواع عایق های صوتی پشم سنگ، عایقکاری کرد.
قطعات فلزی که از درون عایق حرارتی پشم سنگ عبور می کنند به شکل پل حرارتی عمل می کنند و حرارت را از داخل عایق عبور می دهند و باعث پایین آمدن بازده عایقکاری ساختمان می شوند. بنابراین قطعات فلزی که بصورت پل حرارتی عمل می کنند را باید به حداقل رساند و حتی الامکان از قطعات پلاستیک استفاده کرد.

دسترسی سریع
دسته بندی مطالب