عایق کاری بزرگترین خانه منفعل با پشم سنگ
بزرگترین خانه منفعل جهان در Cornell Tech در نیویورک ساخته شده است. این برج ۲۶ طبقه در سال ۲۰۱۷ تکمیل خواهد شد و خانه ای برای ۵۳۰ نفر می باشد. معمار این برج Handel به منظور عایق کاری، ترکیبی از عایق های پشم سنگ را ارائه داده است که بصورت کارآمد استانداردهای مورد نیاز خانه های منفعل را فراهم می کند.
طراحی و عایق کاری این برج بصورتی انجام شده است که میزان نیاز به انرژی به حداقل مقدار ممکن برسد و راحتی محیط درونی ساختمان حفظ گردد. زمانی که این ساختمان با ساختمان های بلند دیگر مقایسه می شود میزان مصرف سوخت آن بین ۶۰ تا ۷۰% کمتر می باشد.
راه حل کاهش مصرف انرژی
از پشم سنگ در این پروژه برای عایق کاری دیوارهای پیش ساخته استفاده شده که در مکانی دورتر در پنسیلوانیا ساخته شده است و سپس از طریق کامیون و از طریق کشتی به جزیره روزولت حمل شده است. مساحت این برج حدود ۲۵۰۰۰ متر مربع می باشد.
اگر در ساختمان هایی که ساخته می شود تلاش نشود که میزان مصرف انرژی کاهش یابد، این امر باعث می گردد که دمای جهانی ۴ درجه سانتی گراد بالاتر رود. این افزایش دما به شدت بر شرایط زندگی ما تاثیر می گذارد. مخصوصا بر روی بچه های خانواده های با درآمد پایین، افراد مسن و بیماران.
تاثیرات قابل توجهی در اقتصاد جهانی در این زمینه قابل مشاهده است. در سال ۲۰۱۵، گام های مهمی در توافق های جهانی در زمینه شرایط آب و هوایی جهان صورت گرفت تا دمای جهان کمتر از ۲ درجه سانتیگراد افزایش یابد، تا سال ۲۰۵۰.
در توافق نامه پاریس که توسط بسیاری از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه انجام شده است. توافق شد که برای رسیدن به این هدف، مصرف جهانی انرژی به نصف کاهش یابد.
نیاز به ساخت خانه های بهتر
ساختمان های بزرگ پتانسیل خوبی در کاهش مصرف انرژی در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارند. فقط در اروپا، تقریبا ۲۱۰ میلیون ساختمان وجود دارد که حدود ۷۰-۹۰% از آن ها عملکرد ضعیفی در بهینه سازی مصرف انرژی دارند که ۳۵% از این ساختمان ها عمری بالای ۵۰ سال دارند. با توجه به اینکه ۹ ساختمان از ۱۰ ساختمان موجود تا سال ۲۰۵۰ پابرجا هستند، تمرکز اساسی بر روی نوسازی این ساختمان ها باید صورت گیرد، مخصوصا در زمانی که پتانسیل ذخیره انرژی در ساختمان های نوساز بین ۵۰ تا ۹۰% می باشد.
عایق های پشم سنگ می توانند تاثیر شگرفی در این ذخیره سازی انرژی داشته باشد. با جلوگیری از خروج گرما از ساختمان در فصل سرد سال و یا خروج هوای خنک در فصل تابستان، عایق های حرارتی پشم سنگ باعث می شود که به انرژی کمتری برای گرمایش و سرمایش نیاز داشته باشیم.
صرفه جویی در مصرف انرژی و درنتیجه کاهش مصرف سوخت های فسیلی باعث کاهش گازهای آلاینده هوا می شود و سرعت گرمایش جهانی را نیز کاهش می دهد.
این مسئله را نیز در نظر بگیرید که پشم سنگ همزمان عایق صوتی و ضد حریق نیز می باشد.