وبلاگ

مکان شما:

عایق کاری حرارتی (thermal insulation) دیوارهای دو جداره

عایق کاری حرارتی (thermal insulation) دیوارهای دو جداره

عایق کاری حرارتی دیوارها به سه صورت انجام می شود:
    1- دو جداره کردن دیوار و قرار دادن عایق حرارتی بین آن ها
    2- عایق کاری حرارتی از داخل ساختمان
    3- عایق کاری حرارتی از خارج ساختمان

 

در دیوارهای دو جداره یا فضای بین آن ها یا خالی است و یا فضای خالی توسط عایق حرارتی پوشانده می شود و دو جداره با بست های فولادی مقاوم به یکدیگر متصل می شوند. دیواره خارجی معمولا با آجر و دیواره داخلی با آجر یا بلوک سیمانی یا سفالی ساخته می شوند. به منظور دستیابی به عملکرد مناسب حرارتی، صوتی، رطوبتی و ایستایی این دیوارهای دوجداره باید موارد زیر را رعایت کرد:
    – اتصالات: دیوارهای دو جداره باید توسط بست های فولادی ضد زنگ به هم متصل شوند. در هر ۴/۰ متر مربع از سطح دیوار باید یک بست قرار گیرد. ضخامت بست ها باید حداقل ۵ میلیمتر باشد و بصورت افقی بین دو جداره دیوار قرار گرفته باشند.
    – تخلیه آب: در مناطقی که به دلیل بارش های مداوم و بادهای شدید امکان نفود آب به داخل فضای خالی دیواره وجود دارد، باید در پایین دیواره ها، در بالا و پایین درب و پنجره ها و در محل عبور تیرها از صفحه تخلیه آب استفاده شود. در مناطقی که میزان باراش سالانه بیشتر از ۵۰۰ میلیمتر است وجود صفحه تخلیه آب ضروری می باشد.
در دیوارهای دو جداره باید فضای خالی بین دو جداره و عایق حرارتی (عایق صوتی) تمیز نگه داشته شود. در صورت ریخته شدن ملات در فضای خالی، سوراخ های آبرو در صفحه تخلیه آب گرفته می شوند و این باعث می شود بد شدن عملکرد عایق حرارتی و کاهش راندمان عایق حرارتی-صوتی می شود. به همین دلیل معمولا از یک تخته چوب که عرض آن کمتر از فاصله بین دو دیوار است، استفاده می شود.

دسترسی سریع
دسته بندی مطالب