وبلاگ

مکان شما:

محاسبه میزان عایق کاری مورد نیاز

محاسبه میزان عایق کاری مورد نیاز

بهینه بودن میزان عایق کاری مهم ترین مورد در عایق کاری می باشد، اگر عایق کاری ساختمان کمتر از مقدار مورد نیاز باشد باعث اتلاف حرارت و کاهش راندمان عایق کاری می شود، از طرفی بیشتر از حد مورد نیاز عایق کاری ساختمان نیز تنها باعث افزایش هزینه عایق کاری می شود که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نمی باشد. برای محاسبه میزان عایق کاری مورد نیاز، شما باید مواد زیر را در نظر بگیرید:
– مساحت ساختمان
– شرایط آب و هوایی
– چه مقدار عایق کاری از قبل موجود است (در صورت وجود)
– و چه نوع عایق حرارتی دارید و یا قصد دارید از چه عایق حرارتی استفاده کنید.

بعضی از ساختمان ها ممکن است از قبل عایق کاری شده باشند اما عایق کاری راندمان خوبی نداشته باشد و همچنان اتلاف انرژی داشته باشند، در این موارد باید عایق کاری اصلاح شود و بر میزان آن افزوده شود.
در زیر روش محاسبه میزان عایق حرارتی مورد نیاز برای ساختمان هایی که قبلا عایق کاری شده اند بیان شده است:

۱- برای بررسی و اندازه گیری میزان عایق در دیوار، برق خانه را قطع کنید، یک پریز برق را باز کنید و یک چاقو را به فضای باز وارد کنید. از این روش برای اندازه گیری عمق عایق کاری و همچنین پی بردن به نوع عایق  حرارتی به کار رفته، استفاده کنید. شما می توانید در بعضی از مناطق که مشخص نباشد یک سوراخ ایجاد کنید تا میزان عایق کاری را بتوانید مشخص کنید. در اتاق و مکان هایی که هنوز بطور کامل عایق کاری نشده اند، می توانید با استفاده از یک خط کش عمق عایق حرارتی بکار رفته را اندازه گیری کنید.

۲- سپس عمیق عایق بکار رفته را در مقدار R-value که بر حسب مقدار مقاومت بر طول برای هر نوع عایق حرارتی مشخص شده است، ضرب بکنید. عدد بدست آمده مقدار R-valueعایق کاری موجود را نشان می دهد.

۳- حالا مقدار R-value که بدست آمده است را از مقدار R-value ایده الی که شما به دنبال آن هستید تا در ساختمانتان داشته باشید، کم کنید. این اختلاف نشان دهنده مقدار R-value است که شما نیاز دارید به مقدار عایق کاری موجود اضافه کنید.

۴- در پایان، مقدار R-value مورد نیاز را که باید در افزایش عایق کاری جبران کنید بر مقدار “R-value بر ضخامت” عایق حرارتی که انتخاب کرده اید، تقسیم بکنید. مقدار بدست آمده نشان دهنده ضخامت عایق کاری مورد نیاز می باشد.

دسترسی سریع
دسته بندی مطالب